Ga naar hoofdinhoud
Tradescantia Zebrina transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte20 cm
Tradescantia Zebrina
Tradescantia Zebrina
Tradescantia Zebrina Unique selling point
Lengte check
Loungende Zebra

Zoek je iets unieks? Ontdek dan de Tradescantia Zebrina, verpakt in een handgemaakte kokosvezelbol. Afkomstig uit de regenwouden van Mexico en Midden-Amerika, staat deze plant bekend om zijn opvallende zebra-achtige bladpatronen. De groenblauwe bladeren hebben twee zilveren strepen aan de bovenkant en een levendige paarse kleur aan de onderkant. Deze zebrina is geen veeleisende kamerplant. Ze houdt van een lichte plek, maar direct zonlicht is geen must.

De verzorging is eenvoudig: deze plant heeft regelmatig water nodig en geniet van indirect zonlicht. Vergeet niet dat de plant niet vorstbestendig is, dus zorg ervoor dat je hem binnenshuis houdt tijdens de koudere maanden.

Water graag regelmatig
Niet luchtzuiverend
Hangt graag in indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 20 cm
15 cm
3025 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom