Ga naar hoofdinhoud
Vriesea Astrid transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Vriesea Astrid
Vriesea Astrid
Lengte check
Een vleugje carnaval

Treed buiten de gebaande paden met de Vriesea Astrid, een plant die anders durft te zijn. Met haar donkergroene, glanzende bladeren en opvallende, scharlakenrode schutbladeren afgewisseld met gele bloemen, is zij het levende bewijs dat schoonheid in vele vormen komt.

De Vriesea Astrid houdt van indirect licht en vereist regelmatig water in het rozet. Ze vraagt maar een beetje aandacht in ruil voor een veelzijdige verschijning. Maar let op, deze dame heeft een hekel aan kou en houdt de temperatuur graag boven de 15 °C.

Vaak water nodig
Niet luchtreinigend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
12 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom