Ga naar hoofdinhoud
Vriesea Intenso Oranje transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Vriesea Intenso Oranje
Vriesea Intenso Oranje
Lengte check
Oranje boven, in plantvorm

Als je houdt van planten die kleur geven aan je ruimte, dan is de Vriesea precies wat je zoekt. De feloranje schutbladeren, die voor bloemen kunnen worden aangezien, brengen instant vrolijkheid in je woonkamer. Gecombineerd met de unieke vormen van de plant - zoals lange vuurpijlen en brede veren - heb je hier een echte knaller. Maar laat je niet misleiden door zijn uitbundigheid, de Vriesea is geen plant die je gewoon kunt negeren. Hij wil graag op een plek met indirect licht staan en heeft regelmatig water nodig in zijn bladrozet. Bij droge lucht is een nevelbeurt met de plantenspuit een echte traktatie. Vergeet ook niet om elke drie weken wat plantenvoeding te geven.

Regelmatig water in rozet
Niet luchtreinigend
Houdt van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom