Ga naar hoofdinhoud
Vriesea Intenso Rood transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Vriesea Intenso Rood
Vriesea Intenso Rood
Vriesea Intenso Rood Blad
Lengte check
Vurige charmeur

De Vriesea Intenso Rood is een plant die je interieur in vuur en vlam zet, maar op een goede manier. Zijn schutbladeren zijn rood als een zonsondergang, en vormen samen met de unieke vormen van de plant - vuurpijlen en brede veren - een indrukwekkend schouwspel. Hoewel de Vriesea een sterke persoonlijkheid heeft, heeft hij een zachte verzorging nodig. Zet hem op een plek met indirect licht en geef vaak water in het bladrozet. Bij droge lucht zal hij een nevelbeurt waarderen. Vergeet niet elke drie weken wat plantenvoeding te geven om de kleurrijke bloei te ondersteunen.

Regelmatig water in rozet
Niet luchtreinigend
Houdt van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom