Ga naar hoofdinhoud

Yucca (Elephantipes)

Yucca transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Yucca
Yucca
Lengte check
Ongetemde woestijnwarrior

Vergeet de planten met hun complexe behoeften en delicate temperamenten. Hier is de Yucca: eenvoudig, rechtlijnig, en toch een indrukwekkende verschijning. Deze plant brengt een stukje ongecompliceerd natuur naar je woonkamer.

De Yucca is net zo makkelijk in de omgang als hij eruit ziet. Hij heeft weinig zorg nodig, maar dat betekent niet dat hij je aandacht niet waardeert. Een beetje water nu en dan – net genoeg om de woestijn in zijn ziel te blussen, maar niet genoeg om hem te verdrinken. Hij houdt van een plekje waar hij kan genieten van indirect zonlicht, waar hij zich kan koesteren in de warmte zonder volledig blootgesteld te zijn aan de brandende stralen.

Weinig water nodig
Luchtzuiverend
Lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 100 cm
21 cm
4650 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom