Ga naar hoofdinhoud
Yucca transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Yucca
Yucca
Lengte check
Woestijnwachter

Hoewel hij soms een beetje stekelig kan zijn, is de Yucca een echte vriend voor in huis. Een plant die zijn wortels heeft in het zonnige Guatemala en die, ondanks zijn ruige uiterlijk, toch een zacht hart heeft. De Maya's hadden al snel door dat deze stoere plant meer kon dan alleen mooi zijn. Ze gebruikten hem als erfafscheiding en hij is daar nog steeds te vinden tussen de koffieplantages.

De Yucca staat bekend om zijn zuinige waterbehoefte. Deze plant is niet veeleisend en kan gerust een tijdje zonder water. In de herfst en winter gaat hij even in rust, geef hem dan zeker geen voeding. De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Je kunt ze zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken. Hij houdt van een plekje in het licht tot volle zon, net als in zijn natuurlijke habitat, de woestijn.

Weinig water nodig
Luchtzuiverend
Lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 100 cm
17 cm
3325 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom