Ga naar hoofdinhoud
Zamioculcas transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Zamioculcas
Zamioculcas
Lengte check
Zorgeloos Zen

Zoek je een plant die niet alleen mooi is maar ook makkelijk te verzorgen? Dan is de Zamioculcas Zamiifolia (ZZ) een perfecte keuze. Deze plant, die zijn oorsprong vindt in Oost-Afrika, is een echt stukje natuur in huis. De stevige glanzende bladeren geven deze plant een opvallend gestileerde uitstraling.

De ZZ-plant staat bekend als een plant die weinig eisen stelt. Water? Eens per maand is voldoende. Hij slaat het water op in zijn rhizomen en kan dus goed tegen droogte. Zorg er wel voor dat de grond tussen de gietbeurten door goed uitdroogt, anders krijg je gele bladeren. In de winter, wanneer het lichtniveau lager is, kun je het water geven nog verder verminderen. Deze plant houdt van medium tot fel indirect licht, maar kan ook prima in lage lichtomstandigheden leven. Zet je hem op een schaduwrijke plek, dan groeit hij misschien iets minder snel, maar hij blijft het wel goed doen.

Weinig water nodig
Sterk luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm45 cm65 cm70 cm80 cm90 cm110 cm
30 cm
5900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom