Ga naar hoofdinhoud
Zamioculcas transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Zamioculcas
Zamioculcas
Zamioculcas Blad
Lengte check
Afrikaanse schoonheid

De Zamioculcas ziet eruit alsof ze recht uit de jungle komt. De mooie donkergroene bladeren en de dikke stam geven deze plant een stoer uiterlijk. Ze komt helemaal uit de Afrikaanse gebieden Zanzibar, Kenia en Madagaskar. Ze heeft de bijnaam Emerald palm gekregen omdat ze net zo'n mooie groen kleur heeft als de emerald!

Je komt haar de laatste tijd steeds vaker tegen in de Nederlandse huiskamers. Dit komt voornamelijk omdat ze er natuurlijk prachtig uitziet, maar ook omdat ze enorm makkelijk te verzorgen is. Je hoeft niet te stressen over het water geven, want deze handige plant slaat zelf al water op in haar stam. Een keertje vergeten is dus helemaal geen probleem!

Een plek met indirect licht is de favoriete standplaats van de Zamioculcas. Hoewel ze uit het zonnige Afrika komt kan ze niet zo goed tegen de felle zon. Ze zal ook altijd naar de zon toe groeien. Om deze plant zo vol mogelijk te laten groeien kun je ‘m om de zoveel tijd een beetje draaien zodat er weer een andere kant naar de zon toe gericht staat.

Weinig water nodig
Sterk luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm45 cm65 cm70 cm80 cm90 cm110 cm
14 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom