Ga naar hoofdinhoud
Zamioculcas transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Zamioculcas
Zamioculcas
Zamioculcas Blad
Lengte check
Afrikaanse schoonheid

In 1996 zijn kwekers begonnen met het massaal produceren van de Zamioculcas. En wij zijn er enorm blij mee. Deze Afrikaanse schoonheid heeft donkergroene bladeren en een dikke stam. Ze ziet er niet alleen stoer uit, maar houdt ook nog eens water vast. Je kan haar dus gerust een keertje vergeten water te geven. Deze plant zal er niet veel last van hebben. Ze vindt het niet erg als de grond een beetje droog wordt tussen waterbeurten door.

De bijnaam waaronder deze plant ook bekend staat is ‘Emerald palm’. Waarschijnlijk omdat ze net zo’n mooie groene kleur heeft als de emerald. Ondanks dat ze uit Afrika komt houdt ze niet zo van direct zonlicht. Geef haar dus een mooi plaatsje zonder dat de zon haar bladeren kan verschroeien.

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 2 reviews
Weinig water nodig
Sterk luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm45 cm65 cm70 cm80 cm90 cm110 cm
14 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom