Ga naar hoofdinhoud
Zamioculcas transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte65 cm
Zamioculcas
Zamioculcas
Lengte check
Groene Stoïcijn

De Zamioculcas, beter bekend als de ZZ-plant, is een stille kracht in de wereld van kamerplanten. Hij valt niet alleen op door zijn donkere, glanzende bladeren, maar ook door zijn vermogen om te overleven in minder dan ideale omstandigheden. ZZ's zijn sterke planten die weinig aandacht vragen, maar veel teruggeven. Ze zuiveren de lucht van giftige stoffen zoals xyleen, tolueen en benzeen en brengen een vleugje tropische sfeer in huis, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het geven van water of licht!

Ondanks zijn hoge tolerantie voor verschillende omstandigheden, zal de ZZ-plant je dankbaar zijn voor een beetje extra zorg. Geef hem een plekje met veel indirect zonlicht, en zorg ervoor dat zijn grond volledig droog is voor je hem water geeft. En oh ja, vergeet niet dat hij geen fan is van de kou - hou de temperatuur boven de 16 graden Celsius.

Weinig water nodig
Sterk luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm45 cm65 cm70 cm80 cm90 cm110 cm
17 cm
3500 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom