Ga naar hoofdinhoud
Zamioculcas transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Zamioculcas
Zamioculcas
Lengte check
Vredelievende Overlever

De Zamioculcas Zamiifolia, vaak kortweg ZZ genoemd, is een echte kameleon in de plantenwereld. Afkomstig uit de droge gebieden van Afrika, heeft deze plant zich aangepast om te overleven in zowel fel zonlicht als in schaduwrijke hoeken. De donkergroene, glanzende bladeren voegen een levendige toets van groen toe aan elke ruimte, terwijl de opvallende vorm van de plant een artistiek element biedt.

Ondanks zijn exotische uiterlijk is de ZZ-plant verrassend makkelijk te verzorgen. Hij kan overleven op weinig water en is zeer tolerant voor verschillende lichtomstandigheden, waardoor hij perfect is voor die moeilijk te vullen hoeken in huis of kantoor. Deze plant zal je verrassen met zijn vermogen om te overleven en te bloeien waar andere planten het misschien moeilijk hebben.

Weinig water, veel liefde
Krachtige luchtzuiveraar
Licht tot halfschaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm45 cm65 cm70 cm80 cm90 cm110 cm
21 cm
4650 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom