Ga naar hoofdinhoud

Ficus Elastica (Rubberplant)

Ficus Elastica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Ficus Elastica
Ficus Elastica
Lengte check
Elastisch Oudgroen

Deze industrieel ogende plant is onderdeel van de vijgenfamilie, een robuuste en snelgroeiende kamerplant die een ruimte snel kan vullen. Deze plant heeft breed donkergroen, glanzend blad en kan in zijn natuurlijke omgeving in Zuidoost-Azië meer dan 30 meter hoog worden!

De Ficus Elastica is een uitstekende plant voor een beginner, het belangrijkste is dat de plant niet teveel water krijgt. Alleen als de grond droog aanvoelt, de plant laat het je weten als je teveel water geeft doordat de bladeren gaan hangen. Verder is het belangrijk dat je een goed plekje voor de plant vindt, veel indirect licht maar geen volle zon. Regelmatig de plant sproeien helpt de glans in het blad houden.

Gemiddeld water nodig
Luchtzuiverend
Lichte plek, geen volle zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 55 cm
19 cm
3200 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-9999
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom