Ga naar hoofdinhoud

Ficus Elastica (Rubberplant)

Ficus Elastica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte90 cm
Ficus Elastica
Ficus Elastica
Lengte check
Groen goed

Denk goed na over de plek die je deze groene huisgenoot geeft. De Ficus houdt er namelijk niet van om verplaatst te worden. Een lichte plek zonder direct zonlicht is perfect voor deze plant. De mooie ronde bladeren zijn een glinsterende groene kleur met een roze nerf die door het midden loopt.

Deze Ficus staat ook wel bekend als de ‘Rubberplant’ omdat hier vroeger rubber van werd gemaakt. Voor het geval je ambities hebt om je eigen rubber te maken, dit is je kans! Het belangrijkste in de verzorging is om niet te veel water tegelijk te geven.

In India en Zuidoost Azië, de oorspronkelijke woonplaatsen van de Ficus kan ze wel 60 meter hoog worden! In jouw huis blijft ze echter prachtig kamer formaat. Wel zorgt ze ervoor dat de lucht in jouw huis heerlijk gezuiverd wordt!

Gemiddeld water nodig
Luchtzuiverend
Lichte plek, geen volle zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm90 cm
27 cm
4425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom