Ga naar hoofdinhoud
Ficus Robusta transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte95 cm
Ficus Robusta
Ficus Robusta
Lengte check
Rubberen Romantiek

Een stoere, onverwoestbare groene reus die je woonkamer omtovert tot een tropisch paradijs. Deze gigantische plant, ook bekend als de rubberplant, komt oorspronkelijk uit de tropische gebieden van Zuid-Amerika. Zijn indrukwekkende bladeren zijn diepgroen, glanzend, en robuust – net als de plant zelf. Maar laat je niet misleiden door zijn ruige uiterlijk, hij is een echte teddybeer van binnen, een natuurlijke luchtreiniger die je kamer fris houdt.

Het verzorgen van de Ficus Robusta is net zo leuk als het dansen in de regen. Hij houdt van water, maar niet te veel. Hij geniet ook van een beetje zon, maar niet direct. Plaats hem dus in een lichte kamer, maar uit de directe zon.

Vaak water geven
Superheld in luchtzuivering
Indirect zonlicht is ideaal
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 95 cm
27 cm
5375 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom