Ga naar hoofdinhoud
Guzmania Calypso transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda
Lengte50 cm
Guzmania Calypso
Guzmania Calypso
Lengte check
Godess of the Jungle

De bijnaam waaronder deze plant bekend staat is lang niet zo mooi als haar echte naam. De Guzmania Calypso staat namelijk ook wel bekend als de kokerplant. Ze heeft de naam gekregen omdat haar bladeren vrijwel recht omhoog groeien, maar haar echte naam deelt ze met een heuse godin. In de Griekse mythologie is Calypso de godin van de zee die anderen met haar helende krachten helpt (behalve Odysseus dan). Deze Calypso kan misschien geen zieken helen, maar is wel luchtzuiverend. En ze is ook nog eens niet giftig voor kinderen of huisdieren!

De mooie rode kleur van de bladeren is wat mensen al jaren naar deze plant toetrekt. De opvallende tinten geven meteen karakter aan je kamer. Met veel indirect licht en geregeld een beetje water is de Guzmania al snel tevreden. Ze zal je kamer voor een maand of 5 of 6 opvrolijken.

Regelmatig water nodig
Luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
13 cm
2075 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom