Ga naar hoofdinhoud
Guzmania Candy transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Guzmania Candy
Guzmania Candy
Guzmania Candy Blad
Guzmania Candy Sfeerbeeld
Lengte check
Guzmania's Suikerzoete Verschijning

Maak ruimte op je vensterbank voor een plant die je niet snel zult vergeten. De Guzmania Candy, de roze rockster onder de planten. Deze bromelia - ja, familie van de ananas - rockt je woonruimte met schutbladeren in suikerspinroze. Uit het groene rozet rijst een kleurrijke ster op, klaar om de show te stelen.

De Candy is niet veeleisend. Ze kan een keertje zonder water, maar voor de mooiste show houd je haar in indirect licht, geef je regelmatig water in de rozet en trakteer je haar af en toe op een nevelbeurt als de lucht droog is. Geef om de drie weken wat plantenvoeding, en deze roze rockster blijft de ster van de show.

Vaak water geven
Licht luchtzuiverend
Houdt van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom