Ga naar hoofdinhoud
Guzmania Deseo White transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Guzmania Deseo White
Guzmania Deseo White
Guzmania Deseo White Blad
Guzmania Deseo White Sfeerbeeld
Lengte check
Betoverende Bromelia

Een opvallende keuze voor liefhebbers van binnenshuis groen, de Guzmania Deseo White is allesbehalve gewoontjes. Deze bromelia variant komt uit het regenwoud en heeft witte en lichtgroene schutbladeren die uit een prachtige rozet groeien. Ze vormen samen een trechter en zijn een lust voor het oog. De rozetten bevatten haren en schubben die fungeren als een biologisch vloeipapier, waarmee de plant vocht en voeding opneemt. En weet je wat? Ze bloeien prachtig tussen de schutbladeren. Deze plant heeft een korte levensduur, maar weet hoe ze een onvergetelijke indruk achterlaat!

Maar er is meer. De Guzmania, vernoemd naar de Spaanse apotheker en naturalist Anastasio Guzman, is een soort die het goed doet in warme temperaturen en relatief hoge luchtvochtigheid. Ze hebben niet veel zon nodig en kunnen zelfs goed groeien in middelmatig licht. Wat water betreft, houdt deze plant ervan als je elke 10 dagen water geeft, en in de zomer zelfs elke 5 dagen. Voeg eens in de drie weken plantenvoeding toe en je zult zien hoe de Guzmania je beloont met een prachtige bloei.

Regelmatig water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom