Ga naar hoofdinhoud
Guzmania Deseo Yellow transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Guzmania Deseo Yellow
Guzmania Deseo Yellow
Guzmania Deseo Yellow
Lengte check
Het zonnetje in huis

Even voorstellen: je volgende plantenmaatje dat een tropische twist aan je ruimte geeft met een subtiele touch. We hebben het over een lid van de bromeliafamilie. Juist, dezelfde familie waar de ananas toe behoort! Zeg nou zelf, wie wil er nou geen familielid van de ananas in huis? Onze Guzmania Deseo Yellow heeft het allemaal: felgekleurde schutbladeren in een prachtige gele tint, een roosachtige structuur, en ja, zelfs de mogelijkheid om z'n eigen babyplanten te produceren.

Ondanks haar tropische afkomst, is ze makkelijk te verzorgen. Ze houdt van een flinke slok water in haar rozet en een plekje met voldoende licht, maar niet in de volle zon.

Regelmatig water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom