Ga naar hoofdinhoud
Guzmania Fiero Orange transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Guzmania Fiero Orange
Guzmania Fiero Orange
Guzmania Fiero Orange Blad
Lengte check
Oranje Obsessie

De Fiero Orange, lid van de Guzmania-familie, is een bijzondere verschijning. Hij mag dan wel familie zijn van meer dan 120 soorten, maar hij weet zich te onderscheiden met zijn felgekleurde, stervormige bloemen. Deze plant is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens makkelijk in de omgang. Hij slaat namelijk water op in zijn kern, waardoor hij het wekenlang kan volhouden zonder water. Een echte overlever die zich niet zomaar gewonnen geeft!

Het verzorgen van de Fiero Orange is een eitje. Zet hem op een plek met veel indirect licht, maar let op voor direct zonlicht - daar houdt hij niet zo van. Geef hem om de drie tot vier weken water, rechtstreeks in het hart van de plant. Zo eenvoudig kan het zijn!

Regelmatig water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom