Ga naar hoofdinhoud
Guzmania Freya transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda
Lengte60 cm
Guzmania Freya
Guzmania Freya
Guzmania Freya
Lengte check
De bijzondere kokerplant

De Guzmania Freya behoort tot de Bromelia familie waar ook Vriesea, Aechmea en Tillandsia bij horen. In het wild groeit deze plant met draadachtige wortels op bomen (epifytisch) zonder deze te ‘misbruiken’. Het meest opvallende aan deze Guzmania Freya zijn de fel gekleurde schutbladeren met bloemetjes die je in allerlei kleuren kunt krijgen. Deze plant wordt vaak gebruikt om wat meer kleur te brengen in je interieur tussen alle andere groene planten. Een unieke plant die je Urban Jungle dus verreikt met wat meer kleur!

Regelmatig water nodig
Luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm
13 cm
2075 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom