Ga naar hoofdinhoud
Guzmania Tala transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Guzmania Tala
Guzmania Tala
Guzmania Tala Bovenaanzicht
Guzmania Tala Close-up
Guzmania Tala Sfeerbeeld
Lengte check
Op de voorgrond

Hier heb je een plant die niet terughoudend is als het gaat om kleur. De Guzmania Tala, een lid van de ananasfamilie en afkomstig uit tropisch Amerika, is een levendige toevoeging aan elke ruimte. Het meest opvallende aan deze plant zijn de felgekleurde schutbladeren die uit een mooie rozet groeien en samen een trechter vormen.

Als het gaat om verzorging, houdt de Guzmania van veel water in het midden van zijn rozet. Dit fungeert als een reservoir en absorbeert het vocht dat de plant nodig heeft. Zorg ervoor dat je niet te veel water geeft, want deze plant houdt er niet van om constant nat te zijn. Geef hem eens in de drie weken wat plantenvoeding om de bloei mooi en rijk te houden. Plaats je Guzmania op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht, dat kan de bladeren verbranden. Deze plant doet het het beste in matig warme omstandigheden, rond de 13°C is ideaal.

Vaak water geven
Helaas niet
Indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2700 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom